Partners

Stuks voor stuk
interieur experts
aan de kust
Renovatie appartement in Blankenberge (na) door RenoMèr interieur experts aan de Kust
Wij zijn stuk voor stuk ervaren lokale ondernemers, gepassioneerd door interieur. Samen realiseren we totaalrenovaties aan de kust. Elke partner engageert zich om een mooi eindresultaat te behalen. We starten met een uiterst gedetailleerd dossier en voeren jouw project uit tot in de puntjes, volgens een vaste structuur.

Nathalie Parmentier

Nathalie Parmentier is jouw interieur- en renovatiecoach. De nadruk ligt op het ontwerp en denkproces vooraf want een goede voorbereiding is een must. Ze vertaalt jouw wensen naar vormgeving en maatwerk. Nathalie combineert het esthetische met het praktische en ondersteunt je in het maken van keuzes. Van de indeling van ruimtes, het materiaalgebruik tot de afwerking zoals verlichting. Samen met de juiste partners brengt ze elk project tot een duurzaam en mooi eindresultaat. Nathalie is jouw persoonlijk aanspreekpunt en stuurt alle partners aan tijdens het volledige renovatieproject.

logo Nathalie Parmentier - Interieur en Renovatiecoach uit Diksmuide

D’Tyle

Voor steengoede tegels en frisse tegelideeën is D’tyle jouw expert bij uitstek. Keramische tegels of natuursteen. XXL-tegels, vierkant, rechthoekig of mozaïek. Gepolijst of een ruwe look. Tijdloos of trendy. Voor elk project, zowel binnen als buiten, is er een tegeloplossing op maat. Bovendien kan je rekenen op de ervaren plaatsingsdienst die elke tegel zetten met kennis van zaken en veel oog voor detail. Van afbraak, plaatsing van de ondervloer, pleisterwerk tot nauwgezette tegelplaatsing. De doorwinterde vloerders van D’tyle weten er wel raad mee.

logo D'Tyle - tegels en natuursteen

Frank Dedoelder BV

Frank Dedoelder is aannemer in totaalrenovatie van keukens, badkamers en appartementen. Zijn specialiteit is sanitair, verwarming en elektriciteit. Kiezen voor kwaliteitsmaterialen is onvoldoende om een lange levensduur te garanderen. Het toekomst gericht denken bij plaatsing, de keuze van plaatsingssysteem en vooral de details maken het verschil. Na overleg zal hij jou loodsen door alle technische mogelijkheden van jouw appartement zoals soort verwarming, elektriciteit, verlichting, ventilatie, domotica, badkameropstelling, hernieuwbare energie, enz.

logo Frank Dedoelder BV

Woonsfeer

Woonsfeer is thuis in alle behang- en schilderwerken, gordijnen, raamdecoratie en vloerbekleding zoals PVC vloeren en tapijt.

Elk project, groot of klein, wordt afgewerkt met evenveel liefde en passie. Het totaalplaatje moet kloppen, tot in de kleinste details. Zowel de kleuren, het behang, een mooi tapijt en passende raamdecoratie erbij. De experts van Woonsfeer werken uitsluitend met de beste kwaliteit van gerenommeerde Belgische, Scandinavische en Italiaanse fabrikanten.

logo Woonsfeer Middelkerke

Nivic

Nivic is jouw specialist voor hoogwaardig binnen- en buitenschrijnwerk. Nivic combineert veelzijdigheid van materialen zoals aluminum, hout en pvc met technische kennis. Hierdoor kan je steeds rekenen op een professionele service en kwalitatieve plaatsing van ramen en deuren. Maar ook voor de plaatsing en afwerking van wanden en plafonds is Nivic jouw betrouwbare adviseur en partner. Voor elk project kan je rekenen op de juiste slimme oplossing en afwerking tot in de puntjes.

logo Nivic Oostende
Scroll naar boven